Seuraa Blogitin kautta:

https://www.blogit.fi/design-byanns/seuraa

sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Pikkujouluun korkokengät

Mitkä korkokengät olisivat ne parhaat näin joulun alla vaikka pikkujouluihin, sitä on moni nyt pohtinut tai on pohtimassa juuri nyt. Kirkas niinsanottu joulunpunainen on tietysti värinä pinnalla juuri tähän aikaan vuodesta.

Juhliin sopivat myös kulta ja hopea, tosin kengissä se on usein tehostevärinä tai metalliosina esillä. Tietysti jokaisella on oma lempivärinsä, vaikka vihreä tai takuuvarma musta ja kaikkihan ne hyviä ovatkin, makunsa kullakin.

Hyllyltäni löytyvät yhdet punapohjaiset korkokengät, jotka ovat kyllä ihanimmasta päästä. Kyseessä olevat korkkarit ovat vaan todella korkeakorkoiset omaan makuuni ja siksi eivät pääse käyttöön. Niin ihanat kuin ne ovatkin, en voi vain seistä tai istua, vaan pitäisi pystyä myös kävelemään. Näissäkin korkkareissa on korkkareiksi hyvin tilaa varpaille, koko on kaikin puolin sopiva, se vaan etten osaa kävellä kauniisti näin korkeilla koroilla.

Ne, jotka osaavat korkokengillä kävellä hyvin ja etenkin yli 5 cm koroilla, ovat mielestäni kyllä taitavia. Heille nämäkin korkokengät ovat omiaan, kengät pääsevät arvoiseensa käyttöön ja käyttäjä nauttimaan niistä.

Ihanaa joulukuuta kaikille !

Paljon kuvia Instagramissa:
@designbyanns





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkinen kommentointi, asiallisesti kiitos.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vielä ehtii osallistumaan!