Seuraa Blogitin kautta:

https://www.blogit.fi/design-byanns/seuraa

perjantai 26. lokakuuta 2018

Kevyt-toppatakin aikakausi

Kevyt-toppatakki tuli, on ja pysyy

Joitakin vuosia sitten ns. kevyt-toppatakit ilmestyivät kauppojen hyllyille ja muotitietoisten valikoimiin. Sittemmin ne ovat jalkautuneet lähes kaikkiin kauppoihin aina urheiluliikkeistä premium-vaatetaloihin. Tämä tarkoittaa sitä, että niitä käyttävät tänä päivänä valtavirta vauvoista vaariin.

Itsekin kevyt-toppatakkeihin aikoinaan ihastuin lähinnä niiden keveämmän ulkomuodon ja keveytensä vuoksi. Näissäkin on tietysti eroja, on painavia, jäykkämateriaalisia ja höyhenen keveitä, pehmeitä, joissa on ihana liikkua.

Kaappiini on vuosien varrella kertynyt lyhyttä ja pidempää mallia sekä useampaa väriä. Olen pitäytynyt yksivärisissä, mutta kuka tietää, jos joskus tulee jokin ihana kuosi vastaan, niin saatan poiketa tyylistäni. Kuvassa on yksi ylellisimmistä ihanuuksistani, Monclerin keveääkin kevyempi malli, jonka saa ihan pieneksi vaikka käsilaukkuun mukaan. Tämä versio on syvän tummansininen ja käytän sitä ympäri vuoden, talvella toisen takin alla kylmimpinä aikoina.

Ennustivat lumentuloa eteläisempäänkin Suomeen, nyt pitääkin mennä taas, kun on vielä hyvät kelit liikkua kesärenkailla. Toivotaan, että saan taukoa flunssista nyt ja voin blogailla taas tasatahtiin.

Lisää kuvia Instagram: @designbyanns

Takki - MONCLER 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkinen kommentointi, asiallisesti kiitos.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vielä ehtii osallistumaan!