Seuraa Blogitin kautta:

https://www.blogit.fi/design-byanns/seuraa

maanantai 24. syyskuuta 2018

Kerrospukeutuminen alkaa

Sataa ei sada ja paistaa ei paista

Niin se vaan on taas pikkuhiljaa alkamassa syysvuodenajan jokavuotinen haaste eli millainen sää ja mitä pukea päälle. Tämä haaste koskettaa etenkin lasten vanhempia, mutta myös kaikkia muitakin ikään katsomatta. Aamulla voi olla viileää ja näyttää siltä että on tulossa aurinkoinen päivä ja kuitenkin sade saattaa yllättää myöhemmin päivällä tuiskutuulen kera tai jotain ihan muuta. 

Tässä yksi päivä lähdin kotoa juurikin kerrospukeutuneena, oli neuletakkia, sateen- ja tuulenkestävä takki, kaulaliinaa parikin. Asuni oli päivän säävaihtelut huomioonottava ja onnistunut kokonaisuus, paitsi kengät. Kiireessä laitoin jalkaani ensimmäiset kaulaliinan väriin sopivat kengät, jotka olivat ballerinat. Vesisateessa sitten huomasin, että olisin voinut valita paremmin kenkäni, koska ballerinat olivat paitsi hieman kylmät, arat vedelle ollen kuitenkin premiumballerinat Chanelilta. Onneksi onnistuin hyppimään vesilätäköiden yli ja kengät säästyivät.

Toisena päivänä ylleni valikoitui ns. maastonvihreä kevyt-takki, joka sopii paitsi alkusyksyyn, myös kevääseen ja kesäänkin ulkotakiksi. Myöhemmin syksyllä ja miksei talvellakin tätä takkia voi toki käyttää päällystakin alla tai sisätakkina. Pidän tästä takista paitsi värin, juuri sen korkean käyttöasteen potentiaalin vuoksi. Takissa on runsaasti taskuja ja ainahan sitä voi stailata vaikka Chanelin CC-rintaneulan laittamalla tai huivilla. Tällä kertaa valitsin silkkihuivin leopardikuosilla.

Kerrospukeutumisen kausi on siis tosissaan pääsemässä vauhtiin, 
suhtaudutaan siihenkin haasteeseen ilolla!

Kengät - CHANEL Huivi1 - MULBERRY Tamara Huivi2 - LOUIS VUITTON Bandeau Laukku - FENDI Kuvia - INSTAGRAM @desingbyanns




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkinen kommentointi, asiallisesti kiitos.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vielä ehtii osallistumaan!